Jump to content


Most Liked Content


#82 საიტის დამატება google-ში და yandex-ში

Posted admin on 19 January 2010 - 03:36 PM

ეს არის მოყვარულის და არა პროფესიონალის რჩევები.
ესეიგი რა არი საჭირო იმისთვის რომ უდიდესმა საძიებო სისტემება მოახდინონ ჩვენი საიტების სრულფასოვანი ინდექსირება.
1.ესიგი პირველი რასაც ვაკეთებთ ეს არის sitemap.xml ამ ფაილის შექმნა,
ამისთვის არსებობს რამოდენიმე ხერხი, ზოგი აკეთებს თავად მძრავის ფუნქციებიდან,
ზოგი აკეთებს http://www.xml-sitemaps.com/
ამ საიტის მეშვეობით(რომელზეც თუ პრემიუმ აკაუნტი არ გაქ სრულ რუკას ვერ გააკეთებ)
და ამ ორისგან განსხვავებით არსებობს სპეციალური პროგრამები რომლებიც დაუბრკოლებლად ქმნიან სხვადასხვა საძიებოებითვის სრულფასოვან რუკებს(ამათგან ერთერთი შეგიძლიათ გადაწეროთ აქედან http://geodles.com/2...or.html#comment)
ესეიგი ვქმნით საიტის რუკას და ვტვირთავთ მას ფპტ-კლიენტით საიტის მთავარ ფოლდერში.

ესეიგი საიტმაპის შექმნის შემდეგ აუცილებელია მისი საძიებო სისტემებში დამატება, ამისთვის საჭორა :
1.ვიყოთ რეგისტრირებული აქ:
ა)http://www.google.com/webmasters/
ბ)http://webmaster.yandex.ru/
გ)https://siteexplorer.search.yahoo.com/
დ) სხვა საძიებო
2.ვადასტურებს საიტის მფობელობის უფლებას

ამის შემდეგ შეგვიძლია დავამატოთ საიტის რუკის ფალი საძიებოებში და ვაკეთებთ ამას ასე.
1)გოგლის შემთხვევაში, თუ ჩვანი საიტი დამატებულია და გვაქ მართივს უფლება დადასტურებული, შევდივართ აქ
https://www.google.c...ools/home?hl=ru
ვირჩევთ ჩვენს საიტს და გახსნილ გვერდზე მარცხენა მენიუში ვპოულობთ
Файлы Sitemap
შევდივართ მასში და დამატების ფორმაში ვუთოთებთ ჩვენი ფაილის ზუსტ ლინკს ფტპ-ზე მაგალითად თუ ფაილი გვაქ მთავარ დირექტორიაში
www.geodles.com/sitemap.xml
2.yandex-ის შემთხვევაში გავდივართ ზუსტად იგივე მოქმედებებს.გავივლით ავტორიზაციას ვამატებთ საიტს, ვადასტურებთ საიტის მფლობელობას და შემდეგ ვამატებთ საიტის რუკას.
3. რა ხდება yahoo ზე დამატებას ავტორიზაცია და საიტის მფლობელობის დადასტურება აცულებელია,ამის შემდეგ შევდივართ თქვენს საიტში და მარცხენა მენიუში ვპოულობთ Feeds და ვამატებთ საიტმაპს იგივე მეთოდით ოღონდ აქ txt ფორმატში...


ნუ მოკლედ ძირითადი რაც იყო ავხსენი თუ ვინმე რამეს ვერ გაიგებთ დასვით კითხვები და გაიპასუხებთ



#536 ucoz saitis sheqmna

Posted chelbeta on 24 January 2010 - 02:16 AM

რა საჭიროა სკაიპში მოწერა..იქნებ სხვასაც დასჭირდეს და პირდაპირ აქ შემოვა... მე ძალიან ადვილ ფორმას შემოგთავაზებ შედი myvideo.ge-ზე და ჩაწერე ჯერ კატეგორიების შექმნა და მერე სიახლის დამატება და მიაგნებ რა...გასაკეთებლად ძალიან ადვილია და თუ ვერ იპოვი დაპოსტე და მოგცემ ლინკებს :) ხო თუ გინდა + დამიწერე :)


#2335 allshares.ge---FTP

Posted admin on 30 April 2010 - 12:16 AM

View Postdrop.ge, on 29 April 2010 - 09:42 PM, said:

allshares.geze FTP-ზე რო ავტვირტავ გადმოსაწერი ლინკი სად ვნახო???
ალშარეზე შენი უსერით შედი აერე გადადი ამაზე " ჩემი FTP ფაილები " და იქ გამოჩნდება შენი ატვირთული ფაილი, შემდეგ აწვები ღილაკს genereit შენი ატვირთულიგ ადავა ჩვეულებრივი ფაილების სიაშო, ამის შედიხარ ჩემი არე>> ფაილები>> და იქ ნახავ უკვე ფაილსაც და ლინკსაც :)


პლიუსი დავიმსახურე მგონი :)


#2110 gaumarjos daxmareba midna, rogor gavaketo siaxlebis vidi dleze sruliadshi daw...

Posted admin on 16 April 2010 - 10:22 PM

View PostGIO_XECO, on 16 April 2010 - 06:53 PM, said:

გაუმარჯოს , აი სურატი და აი ესეტ ნაირად სიახლები როგორ გავაკეტო დლეზე თუ ვინმემ იცით ანუ სურათი რო იყოს და მაგის გევრდით ახსნა რო გაკეთდეს.
ანუ სჰენ გაინტერესებს shortstoy.tpl როგორ უნდა დაიწეროს რომ ეგრე იყოს ?
ეს გეოდლესზე რაც აყენია ეგ არი თუ ცოტა რამე გასმის გადააკეთებ!
<div class="index-post">
<div class="index-post-left-container"> 
<div class="index-post-thumb">
[xfgiven_image]<a class="" href="[xfvalue_image]" onclick="return hs.expand(this)"><img src="[xfvalue_image]" title="{title}" width="200" height="270" border="0" ></a>[/xfgiven_image]
</div><!--INDEX POST THUMB ENDS-->

<div class="index-comments">
<ul class="comments-icon">

<li>[com-link] {comments-num} Comments [/com-link] [edit] Edit [/edit]</li>
</ul>
</div><!--INDEX COMMENTS END-->
</div><!--INDEX POST LEFT CONTAINER ENDS-->

<div class="index-post-meta">
<p><strong>{date}</strong> in <strong> {link-category}</strong> by <strong>{author}</strong>  Read {views} Times{rating} </p>
</div><!--INDEX POST META ENDS-->

<div class="index-post-title">
<h2>[full-link] {title} [/full-link]</h2>
</div><!--INDEX POST TITLE ENDS-->

<div class="index-post-desc">
<p>{short-story} </p>
<p> [full-link]<br>Continue Reading?  [/full-link] </p>
</div><!--INDEX POST DESC ENDS-->
</div>
<!--INDEX POST ENDS--> 



#6936 dleze გადმოწერა

Posted XeCo on 13 May 2011 - 09:45 PM

ზუსტად ვერ მივხვდი რას თხოულობ მაგრამ როგორც მივხვდი შენ გინდა გადმოწერა როგორც ნონე.გე ს აქვს და თუ მასე გნდა მაშინ ეს არის კოდი და თუ არა სკრინი დადე დახლოებით როგორი გიდნა საიტს გააუგე სუარათი რომელსაც უყენია და მივხვდებით უფრო კაგრათ


[xfgiven_ველის სახელი]
<table width="98%" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0">

    <tr>

     <td height="10" colspan="4" align="right" valign="bottom" bgcolor="#FFFFFF" class="style1 bl_title_bkgr"><strong></span></strong></td>

     </tr>

  <tr>

    <td width="6%" height="45" align="left" valign="top" background="http://none.ge/gombg.png" class="bl_title_bkgr"><img src="http://none.ge/dow1.png" width="56" height="48" border="0" /></td>

    <td width="20%" align="left" valign="middle" background="http://none.ge/gombg.png" class="bl_title_bkgr">&nbsp;<span class="style1">გადმოიწერე 2  </span></td>

    <td width="74%" align="left" valign="middle" background="http://none.ge/gombg.png" class="bl_title_bkgr"><span class="ntitle"><a href="[xfvalue_ველის სახელი]" target="_blank">&nbsp;{title}</a></span></td>

    <td width="0%" align="right" valign="top" class="bl_title_bkgr"><img src="http://none.ge/gom2.png" width="3" height="46" /></td>

  </tr>

</table>
[/xfgiven_ველის სახელი]



#10957 გამოფენა

Posted datodato271 on 17 March 2012 - 12:29 AM

კარგია ეს თემა რო გაიხსნა იმედია აქტიურობა წავა პირველი მე დავდებ ნამუშევარს :)

შეაფასეთ

Posted Image


#167 მოდულების დაყენება

Posted admin on 20 January 2010 - 01:11 PM

View PostXadura, on 20 January 2010 - 01:24 AM, said:

მაინტერესებს: გადმოვწერე ფორუმის სკრიპტი თუ რაგაც :D dle 3.0.0 ვერსია და მაინტერესებს ეს რო დააყენო დლე უკვე უნდა გქონდეს დაყენებული? ანუ ფტპ-ზე უნდა გქონდეს დლე ატვირთული და მერე სრაზუ კიდე ფორუმის ფაილები თუ დლეს რომელიმე ფოლდერში უნდა შეყარო? და კიდე თუ რამე საკაიფო ფორუმის დიზოს გაჩითავთ დააგდეთ რა არაფერი განსაკუთრებული, უბრალოდ ნორმალური რო იყოს ცოტა მუქი და გადდატვირთული არ იყოს უაზროდ .... დიდი მადლობა წინასწარ!
დლე ფორუმი გადმოწერე თუ ipb- ფორუმი?


პირველის შემთხვევაში დლე დაყენებული უნდა იყოს უკვე და თვითონ ფორუმს დაყენების ინსტრუქიცა მოყვება.
მეორე შემთხვევაში არ არის აუცილებელი დლე დაყენებული გონდეს რადგან ეს დამოუკიდებელი ძრავაა, დაყენების ინსტრუქცია მასაც მოყვება.


#379 ბეკლინკების კრებული

Posted admin on 22 January 2010 - 12:26 AM

გთავაზობთ ბეკლინკების მორიგ გრებულს. ბეკლინკები მოთავსებულია ტექსტ დოკუმენტში. უკვე გაგიმზადეთ HTML–ში არის გაკეთებული ყველაფერი. თქვენგან მხოლოდ ერთი რამეა საჭირო.

გახსენით ფაილი Notepad–ში.

Edit->Replace. ზევით წერთ geodles.com , ქვევით თქვენი საიტის მისამართს და ვაჭერთ ღილაკს Replace All.

საქმე გაკეთებულია. ეხლა ვქმნით ცარიელ გვერდს თქვენს საიტზე, ვაკიპირებთ ამ ჰტმლ კოდს და ვლინკავთ ამ გვერდს მთავარი გვერდიდან. შესაბამისად საძიებო ბოტი გადავა ამ ლინკებზე, აღმოაჩენს იქ თქვენს ლინკებს და ჩაგითვლით როგორც დამატებით ბეკლინკებს რაც მოგეხმარებათ სერპ–ში წაწევას.
გადაწერე
(სერპ=SERP- Search Engine Result Page)

შედეგი შეგიძლიათ იხილით ამ ბმულებზე:



http://www.websiteou...www.geodles.com

http://www.statbrain...www.geodles.com

http://www.builtwith.com/?geodles.com

http://snapshot.comp...com/geodles.com

http://www.aboutus.org/geodles.com

http://www.quantcast.com/geodles.com

http://www.cubestat....www.geodles.com

http://whois.tools4n...nfo/geodles.com

http://www.alexa.com...url=geodles.com

http://www.siteadvis...es.com/summary/

http://whois.domaint...com/geodles.com

http://www.aboutdoma...ks/geodles.com/

http://www.whoisya.com/geodles.com

http://www.who.is/wh...com/geodles.com

http://www.robtex.co...eodles.com.html

http://www.zimbio.co...…om&btnG=Search

http://whois.ws/whoi...ss/geodles.com/

http://whoisx.co.uk/geodles.com

http://builtwith.com...rds/geodles.com

http://www.valuatemy...www.geodles.com

http://www.worthbot....www.geodles.com

http://www.who.is/wh...inkamukamu.com/

http://bizinformatio...www.geodles.com

http://www.yuzoku.co...orm=geodles.com

http://websiteshadow.com/geodles.com

http://www.peekstats...www.geodles.com





წყარო:http://seo-ge.com


#1289 კონკურსი

Posted Rimati on 09 March 2010 - 08:32 PM

ესეიგი რა ხდება, ამ თემაში დავდოთ ჩვენი შექმნილი დიზაინი, მე გამოვავლენ საუკეთესოს მათ შორის (შესაძლებელია არაერთს) და ავაწყობ იმ დიზაინს სრულიად უფასოდ.
ასე რომ ვიაქტიუროთ :)



#1809 Bux v4.0 Script Install

Posted admin on 29 March 2010 - 08:51 PM

View PostShEnGeLa, on 29 March 2010 - 07:33 PM, said:

ბუხ საიტის გაკეთება მინდა და .ჯე დომეინიც მაქ სკრიპტიც და დაყენება არ ვიცი და ვინმემ მითხარით რა კაცურად გთხოვთ ამგრად მჭირდება!! :unsure: :unsure: :unsure:
ტაკ, პირველ რიგში გადახედე ინსტრუქციას და იმოქმედე მის მიხედვით.
ვარიანტი მეორე, იოვე ინსტალის გამშვები ფაილი და დააინსტალირე ჩმოდებს სავარაუდოდ მიხვდები სად დაჭირდება,
ვარიანტი მესამე, თუ არც ინსტრუქცია გაქ და არც ინსტალის გამშვები ფაილი.
ატვირთე ბაზები ამ საიტსთვის განკუთვნილ მონაცემთა ბაზაში, მოძებნე config ფაილი და შეიყვანე შენი საიტის და ბაზის მონაცემები.

წესით ეს რჩევები უნდა გამოგადგეს ამიტომ მაიტა +1 :)


#1898 konkretul temashi moderatori

Posted leos1 on 04 April 2010 - 01:55 PM

ZooM@
შენი დაწერილი ტუტორიალით რაც გავაკეთე და ეხლა გაყინულია ღილაკები, მაგაზე მაინც დაწერე რა რამე,
თუ არ იყო მუშა ათას საიტზე რას აქვეყნებდი!

ციტატა

ეგ უკვე ელემენტარული საქმე და თქვენით მოიძიეთ

ციტატა

მე მაგალითად მაგის ახსნის თავი და ნერვები არ მაქვს
მგონი ეს ორი წინადადება წინამღდეგობაში მოდის ერთმანეთან, თუ ელემენტარულია, რათ უნდა ბევრი ნერვები?!

პს. აქ თემების გახსნა და კითხვებუის დასმა და ათასი თხოვნა არც ჩვენ გვსიამოვნებს მეგობარო, შეიძლბა ვიღაცისთვის ელემენტარულია რაღაცა ვიღაცისთვის რთული, ამ ფორუმის დანიშნულებაც ესა მგონი რო დაეხმაროს დამწყებს და უცოდინარს, თუ გეზარებათ მაშინ რას ხსნით ფორუმს, გათიშეთ და ფასიანი სირვისი გაკეთეთ!
თუ ასწავლი ჯიგრულად უნდა ასწავლოთ თუ არადა ვაფშე თავი განებეთ, იმას ხოარ ვითხოვთ პჰპ სკრიპტი დაგვაწერინეთ თქო, ელემენტარულს ვკითხულობთ ზუსტად!
თუ გუგლის ვებმასტერებს ხო არ ელოდებით ამ ფორუმზე? სერიოზული პოსტების დასაწერად. მგონი ჩვენაირებისთვისა ეს ფორუმი გაკეთებული, თუ ვცდები მითხარით და ჩემი ფეხი არ იქნება ამ საიტზე!


#2019 damexmaret

Posted admin on 11 April 2010 - 07:42 PM

View Postbebero, on 31 March 2010 - 01:44 PM, said:

შევედი და ყველა ფუნქცია აქვს
რას ნიშნავს ყველა ფუნქცია აქვს :D

კარგი დეტალურად გეტყვი და გადახედე კარგად.

შედიხარ ადმინკაში.>>წევრები>>ჯგუფების მართვა>>გლობალური

და აქ მოძებნე Reputation ეს განყოფილება
აქ ორივე სტრიქონში შეზღუდვა უნდა ეწეროს 0
თუ ნოლი წერია და მაინც არ მუშაობს მაშინ ჩაწერე სხვა ციფრი რაც შენ გაწყობს! და გამოსწორდება :)
ხო მართლა პლიუსის დაწერა არ დაგავიწყდეს :P
თუ გაარკვევ დაწერე


#2078 online users

Posted bebero on 14 April 2010 - 12:18 AM

http://www.hscripts....usersOnline.php


#2092 damexmaret

Posted admin on 14 April 2010 - 05:30 PM

View PostZooM@, on 14 April 2010 - 01:37 AM, said:

bebero


მაგ ფორუმს თავის საქმე ვერ მოუგვარებიათ და თავის ფორუმისთვის ვერ მიუხედავთ.. :lol: :lol:


ფორუმის იკონკებს დააკლიკეთ LOLZ იმენა რა :lol: :lol: :lol:


ვერასოდეს მიხვდებიან დაკლიკებისას რატო ცვლის იკონკას :P :lol:

ზუმა ჩვენ აქ დასაცინათ არ ვიკრიფებით დასახამარებლად ვიკრიფებით!


#2109 gaumarjos daxmareba midna, rogor gavaketo siaxlebis vidi dleze sruliadshi daw...

Posted GIO_XECO on 16 April 2010 - 06:53 PM

გაუმარჯოს , აი სურატი და აი ესეტ ნაირად სიახლები როგორ გავაკეტო დლეზე თუ ვინმემ იცით ანუ სურათი რო იყოს და მაგის გევრდით ახსნა რო გაკეთდეს.

მიმაგრუბული

  • მიმაგრებული სურათი: dasdasdas.JPG



#2130 ტექსტური რედაკტორი

Posted leos1 on 17 April 2010 - 11:06 PM

ნიკზე მაუსის დაჭერით და ტექსტური რედაქტორის გახსნის შემდეგ გაჩნდა ერთი პრობლემა, და ეს ამ ფორუმზეც ესეა,
როცა თემაში შევდივართ არ ჩერდება პირველ პოსტთან და ჩადის დაბლა ტექსტურ რედაქტორთან...
როგორ გამოვასწოროთ :)


#2237 IBP Skinis Dayeneba

Posted leos1 on 25 April 2010 - 12:31 PM

admin
ლოლ
გუგლის გაგება რა შუაშია??
მე დაულინკე სადაც ტუტორიალები იყო!


#2452 ღილაკი Geodles.Com-თვის

Posted buka17 on 04 May 2010 - 08:38 PM

Posted Image
აბა შემიფასეთ :D :D


#2617 damexmaret gtxovt

Posted gio555 on 09 May 2010 - 01:37 PM

რათქმაუნდა არ დაგიწერს.რეგისტრირებულ ხალხს კოდს აგარ უწერს


#2704 მოგწონთ თუ არა ფორუმის ახალი დიზაინი?

Posted ZooM@ on 12 May 2010 - 12:47 AM

აბა ნახეთ, გავასწორე.. აუ ამ სკინს რა ჭირს? ვინ დააყენა ეგრე საცოდავად :D ან არ ვარგა?


rskrutka