Jump to content


SQL მიგდებს ადმინ პანელში რო შევდივარ ადმინის აქაუნთით ავტორიზაციას რო გავდივარ


  • დახურული თემა ეს თემა დახურულია
7 replies to this topic

#1 Giorgi3

Giorgi3

    სუპერ მომხმარებელი

  • მომხმარებლები
  • PipPipPip
  • 42 პოსტები:

Posted 12 October 2011 - 12:28 PM

Возникла проблема при работе с SQL сервером:

mySQL query error: SELECT * FROM ipbcache_store WHERE cs_key IN ( 'performanceCache' )

Данная проблема не является ошибкой внутри IP.Board и скорее всего связана с проблемами на вашем SQL сервере. Постарайтесь сообщить об этой проблеме вашему хостинг-провайдеру.
-------------------------------------------
აი ესეთ ერორს მიგდებს ავტორიზაციას რო გავდივარ ადმინ პანელში დამეხმარეთ რა ძაან გთხოვთ უეჭველი რაღაც პატარა პრობლემა იქნება უკვე 2 ჯერ წავშალე ესეთი პატარა პრობლემების გამო ფორუმი და თავიდან გავაკეთე ყველაფერი მაგრა მეზარება ეხლა ისევ ახლიდან ყველაფრის გაკეთება და დამეხმარეთ რა თუ ვინმემ იცით არ დაგეზაროთ რა გთხოვთ

#2 gio555

gio555

    ადმინისტრატორი

  • ადმინისტრატორი
  • 1466 პოსტები:

Posted 12 October 2011 - 01:20 PM

ამაში ჩვენ როგორ დაგეხმაროთ?ჰოსტინგს მიწერე მათ უნდა გაასწორონ, აქ გიწერს რომ პრობლემა არის შენს სქლ ბაზასთან და დაუკავშირდი ჰოსტინგს.თუ უფასო ჰოსტი გაქვს სავარაუდოდ მაგედან არის გამოწვეული ეს პრობლემა, რადგან უფასო პაკეტზე ბევრი ფუნქცია არის გამორთული რაც საიტს უშლის ხელს მუშაობაში. თუ ფასიანია მისწერე ჰოსტინგის ტექნიკურ დახმარებას და დაგეხმარებიან.

#3 Giorgi3

Giorgi3

    სუპერ მომხმარებელი

  • მომხმარებლები
  • PipPipPip
  • 42 პოსტები:

Posted 12 October 2011 - 01:29 PM

ჰო უფასო მაქ 000webhost.com ეს მაქ

#4 Giorgi3

Giorgi3

    სუპერ მომხმარებელი

  • მომხმარებლები
  • PipPipPip
  • 42 პოსტები:

Posted 12 October 2011 - 01:32 PM

ინგლისური არ ვიცი და რა ტექსტი მივწერო ხომ ვერ მეტყვი თუ იცი
პ.ს ფორუმზე ჩასწორება არ გიმუშავებთ :(

#5 admin

admin

    Администратор

  • ადმინისტრატორი
  • 3943 პოსტები:
  • Городთბილისი

Posted 12 October 2011 - 02:09 PM

000webhost.com რითი ვერ გაიგეთ რო ეს ჰოსტი არის ნაგავიდ ა არ უნდა გამოიყენოთ ყველა ვინც მაგ ჰოსტინგს იყენებს ყველას აქვს პრობლემები რომლებსაც ადმინისტრაცია არ ასწორებს...

და სკრიპტები უფასო ჰოსტინგებისთვის არ არის გათვლილი შეიგნეთ ბოლო ბოლო რა :)
დაიხურა თემა

#6 gio555

gio555

    ადმინისტრატორი

  • ადმინისტრატორი
  • 1466 პოსტები:

Posted 12 October 2011 - 04:11 PM

ინგლისური ტექტი რომ მოგცეთ აზრი არ აქვს, რა უნდა მისწერო რა ფუნქციაც გამორთული აქვთ იმის გამო რომ სერვერი არ დაეტვირთოთ უფასოზე იმას არავინ ჩაგირთავს, სჯობია ერთი დომეინი იყიდო თვეში 5-7 ლარიანი ჰოსტი და დაისვენოთ, ტყუილად წვალობთ უფასო ჰოსტებზე, რადგან დამიჯერეთ პატარა დატვირთვა ბაზის და ეგრევე წაგიშლიან ულაპარაკოდ საიტს.ნაცნობს 700 ფაილი ედო საიტზე და ის საიტი წაუშალეს ულაპარაკოდ, მთელი შრომა ტყუილად გადაგეყრებათ წყალში.

#7 Giorgi3

Giorgi3

    სუპერ მომხმარებელი

  • მომხმარებლები
  • PipPipPip
  • 42 პოსტები:

Posted 12 October 2011 - 04:17 PM

და სად დავჰოსტო რას მირჩევ?
და შეიძლება ისე რო ფტპ დან ფაილები ამოვიღო და სხვა ჰოსტზე ჩავყარო და ვსიო და დბ ც

#8 admin

admin

    Администратор

  • ადმინისტრატორი
  • 3943 პოსტები:
  • Городთბილისი

Posted 12 October 2011 - 04:24 PM

0fees.net ან ფასიანი ჰოსტი რომელიმე




0 მომხმარებელი კითხულობს თემას

0 მომხმარებელი, 0 სტუმარი, 0 ანონიმური წევრი

rskrutka