Jump to content


Questions / Answers


  • Please log in to reply
91 replies to this topic

#21 gio555

gio555

    ადმინისტრატორი

  • ადმინისტრატორი
  • 1466 პოსტები:

Posted 20 December 2011 - 08:31 PM

<link rel="stylesheet" href="{THEME}/css/saxeli.css" type="text/css" media="screen" />
<script type="text/javascript" src="{THEME}/js/saxeli.js"></script>

#22 beqavar

beqavar

    მომხმარებელი

  • მომხმარებლები
  • PipPip
  • 18 პოსტები:

Posted 20 December 2011 - 08:46 PM

gio555 აი მაგალითი როგორიც უნდა იყოს http://s017.radikal....ace490208a8.png
ეს კიდევ ჩემი წვალების შედეგი http://s002.radikal....55193da6db1.jpg

:( სუუულ ცოტა მაკლია რა :D სურათები არ გამოაქვს მგონი ხო? რა ვქნა :(

#23 wilo

wilo

    სუპერ მომხმარებელი

  • მომხმარებლები
  • PipPipPip
  • 370 პოსტები:
  • Городtbilisi

Posted 20 December 2011 - 10:06 PM

beqavar
რას წვალობ ის სურათი რასაც გადაუღე იქიდან ამოიღე კოდი

#24 gio555

gio555

    ადმინისტრატორი

  • ადმინისტრატორი
  • 1466 პოსტები:

Posted 20 December 2011 - 10:51 PM

იქიდან გაუჭირდება.ცსსიდანაც ხომ უნდა ამოღება და ასევე ჯავასკრიპტიც.თუ არ იცის გაუჭირდება.ცსსიდან შეასწორე დანარჩენი.

#25 beqavar

beqavar

    მომხმარებელი

  • მომხმარებლები
  • PipPip
  • 18 პოსტები:

Posted 20 December 2011 - 10:52 PM

wilo რას ვწვალობ? ვერ მივხვდი, ეგაა საქმე რო კარგად გამოჩენა მინდა ანუ კარგადაც რო დააჯდეს რა დიზაინს ,ჰო კიდევ კაროჩე დიზაინზე მინდა ფუთერის დაყენება
ფუთერი უნდა იყოს გაყოფილი 3 ნაწილად, მაგალითად ერთზე კალენდარი მეორეზე ლინკები და ა.შ, ფუთერს და ჩამოსაშლელ მენიუს ხარისხიანად ვინ რამდენად გააკეთებთ დაწერეთ აბა

#26 beqavar

beqavar

    მომხმარებელი

  • მომხმარებლები
  • PipPip
  • 18 პოსტები:

Posted 20 December 2011 - 10:54 PM

gio555 გავაკეთე ეგ ცსსში სურათების ლინკები ეწერა /იმაგეს/სურათის სახელი და მთლიანი ლინკი ჩავსვი სურათასმდე მისასვლელი და გაკეთდა მაგრამ დიზაინზე კარგად ვერ დავასვი

#27 gio555

gio555

    ადმინისტრატორი

  • ადმინისტრატორი
  • 1466 პოსტები:

Posted 20 December 2011 - 11:27 PM

ხოდა ეგ უნდა ცსსიდან დასვა margin ან padding ამათი საშუალებით თუ რათქმაუნდა html-ში სწორად გაქვს გაწერილი.

#28 gio555

gio555

    ადმინისტრატორი

  • ადმინისტრატორი
  • 1466 პოსტები:

Posted 20 December 2011 - 11:28 PM

ხო კიდევ ზომებში არის ჩამოსაშლელი მენიუ გასასწორებელი ეგაც ცსსიდან.თუ ცსსი გესმის გააკეთებ ადვილად თუ არა მაშინ ტყუილად იწვალებ.

#29 beqavar

beqavar

    მომხმარებელი

  • მომხმარებლები
  • PipPip
  • 18 პოსტები:

Posted 21 December 2011 - 12:58 PM

http://www.geodles.c...bbb-bbbbbb.html
ეს სიახლე აღადგინეთ რა და სურათზე მინდა ჩრჩოს გაკეთება gio555 თუ გამომივა რამე ვნახავ :დ

#30 gio555

gio555

    ადმინისტრატორი

  • ადმინისტრატორი
  • 1466 პოსტები:

Posted 21 December 2011 - 02:45 PM

სჯობია ჯერ ელემენტარული ისწავლო ცსსის და მერე ადვილად გააკეთებ. :)

#31 Laash.

Laash.

    სუპერ მომხმარებელი

  • მომხმარებლები
  • PipPipPip
  • 73 პოსტები:

Posted 25 December 2011 - 04:22 PM

გიო შენ რო დადე დლეზე გაკვეთილები ზუსტად იმის მიხედვით გავაკეთე კატეგორიაბი მარა რო დავაჭერ კატეგორიას ჰოსტინგის საიტზე მაგდებს ტო ... რა ვქნა ?..

#32 gio555

gio555

    ადმინისტრატორი

  • ადმინისტრატორი
  • 1466 პოსტები:

Posted 25 December 2011 - 05:20 PM

ლაშა უფასო ჰოსტი ხომ არ გაქვს?

ბექა ეგ უქოზისთვის არის.მე არ მაქვს მაგის ავტორს მიწერე.

#33 Laash.

Laash.

    სუპერ მომხმარებელი

  • მომხმარებლები
  • PipPipPip
  • 73 პოსტები:

Posted 26 December 2011 - 01:42 PM

ხო :D ანუ ვერ გავაკეთებ ცალკე კატეგორიას ?

#34 gio555

gio555

    ადმინისტრატორი

  • ადმინისტრატორი
  • 1466 პოსტები:

Posted 26 December 2011 - 02:14 PM

როგორ ვერა ცპუ გამორთე თუ ჩართული გაქვს.ადმინპანელი/სკრიპტის ზოგადი პარამეტრები/URL შეცვლა: აქ მიეცი არა.

#35 Laash.

Laash.

    სუპერ მომხმარებელი

  • მომხმარებლები
  • PipPipPip
  • 73 პოსტები:

Posted 26 December 2011 - 06:02 PM

ვერ გავიგე ტო როგორ გავაკეთო სად ვნახო ეგრაღაც ძმურად დამიწერე რა თავიდან ინგლისური მენიუა აქვს და რა უნდა ერქვას

#36 Laash.

Laash.

    სუპერ მომხმარებელი

  • მომხმარებლები
  • PipPipPip
  • 73 პოსტები:

Posted 30 December 2011 - 03:43 AM

ჰა გიო

#37 gio555

gio555

    ადმინისტრატორი

  • ადმინისტრატორი
  • 1466 პოსტები:

Posted 30 December 2011 - 12:25 PM

ადმინპანელი/სკრიპტის ზოგადი პარამეტრები/ურლ შეცვლა.

#38 Laash.

Laash.

    სუპერ მომხმარებელი

  • მომხმარებლები
  • PipPipPip
  • 73 პოსტები:

Posted 07 January 2012 - 01:47 AM

დლეზე ხო ვიჩალიჩე მარა არ შვება

#39 Laash.

Laash.

    სუპერ მომხმარებელი

  • მომხმარებლები
  • PipPipPip
  • 73 პოსტები:

Posted 05 February 2012 - 09:26 PM

არ შვება რისი ბრალია ?

#40 gio555

gio555

    ადმინისტრატორი

  • ადმინისტრატორი
  • 1466 პოსტები:

Posted 05 February 2012 - 09:33 PM

რას არ შვრება?




0 მომხმარებელი კითხულობს თემას

0 მომხმარებელი, 0 სტუმარი, 0 ანონიმური წევრი

rskrutka