Jump to content


პრობლემა მაგქვს ადაპტაციასთან დაკავშირებით


  • Please log in to reply
64 replies to this topic

#41 mecniera

mecniera

    სუპერ მომხმარებელი

  • მომხმარებლები
  • PipPipPip
  • 94 პოსტები:

Posted 18 April 2012 - 11:53 PM

და რომელ ფაილში?

#42 gio555

gio555

    ადმინისტრატორი

  • ადმინისტრატორი
  • 1466 პოსტები:

Posted 19 April 2012 - 12:55 AM

დლეს დეფაულთ დიზაინს გადახედე და გადააწყე, ძალიან მარტივია.

#43 mecniera

mecniera

    სუპერ მომხმარებელი

  • მომხმარებლები
  • PipPipPip
  • 94 პოსტები:

Posted 19 April 2012 - 02:15 PM

gio555
გადავხედე მაგრამ ვერ მივხვდი. input კოდი main.tpl_შია ხოლო search.tpl_ში რაღაც სხვა კოდები <div> ტეგით.

#44 admin

admin

    Администратор

  • ადმინისტრატორი
  • 3943 პოსტები:
  • Городთბილისი

Posted 19 April 2012 - 02:35 PM

სერჩ ფუნქციას ვერ აადაპტირებ თუ თვითონ ფორმას(ვიზუალს)?

#45 gio555

gio555

    ადმინისტრატორი

  • ადმინისტრატორი
  • 1466 პოსტები:

Posted 19 April 2012 - 02:43 PM

დივს დაანება თავი ავიღოთ მაგალითად ეს ფორმა. როგორც ლოგინის ასევე ყველა ფორმა იწყება ტეგით <form დამთავრდება </form>.შემდეგ მოდის ტეგი <input აქ იწერება ძირითადი თვისებები ანუ value აქ ვწერთ სახელს იმ ველის რაც გვინდა გავაკეთოთ.შემდეგ მოდის მეორედ იგივე ტეგი <input ამის შემდეგ მე მიწერია class="searchfield" ეს არის იგივე <div class="searchfield"> </div>.searchfield ამ სახელით მაქვს გაწერილი მე ძებნის სტილი ცსს-ში.შენ შეგიძლია შენთვის სასურველი სახელი ჩაწერო.<input class="searchfield" name="story" value="ძებნა..." onblur="if(this.value=='') this.value='ძებნა...';" onfocus="if(this.value=='ძებნა...') this.value='';" type="text" /> ეს ველი არის სრულად ტექსტის ველი, ანუ რომ წერია ძებნა მისი ველი არის. აქ ჩაიწერება როგორც ზევით დავწერე სტილის სახელიც. შემდეგი კოდი <input type="hidden" name="subaction" value="search" /> ეს შეგიძლია არ ჩაწერო შენ. და ბოლოს მოდის უკვ იქონის კოდი, ანუ იგივე ძებნის ღილაკის. <input class="searchbutton" type="submit" value="" />, class="searchbutton" ეს არის იგივე <div class="searchbutton"> </div>, მე ამ სახელით searchbutton მაქვს გაწერილი ცსს-ში იქონის ღილაკი.მგონი გასაგებად ავხსენი, თუ რამე ვერ გაიგე დაწერე.


<form class="searchform" method="post" action=''>
<input type="hidden" name="do" value="search" />
<input class="searchfield" name="story" value="ძებნა..." onblur="if(this.value=='') this.value='ძებნა...';" onfocus="if(this.value=='ძებნა...') this.value='';" type="text" />
<input type="hidden" name="subaction" value="search" />
<input class="searchbutton" type="submit" value="" />

</form>

#46 mecniera

mecniera

    სუპერ მომხმარებელი

  • მომხმარებლები
  • PipPipPip
  • 94 პოსტები:

Posted 19 April 2012 - 07:55 PM

<form>
<input type="text" name="search" id="search1" value="ძიება..." onFocus="if(this.value=='ძიება...')this.value=''"
onBlur="if(this.value=='')this.value='ძიება...'" />
<input type="image" src="{THEME}/images/search-bottom.png" class="searchbox_submit" value="" />
</form>

აი ეს მიწერია main.tpl_ში,
ხოლო search.ypl_ში კი ეს ჩავწერე

<div id="search1">{searchtable}</div>

[searchmsg]<div class="searchbox_submit">{searchmsg}</div>[/searchmsg]

მაგრამ უშედეგოდ. აბა ამ მაგალითძე მანახე, ეგრე უფრო მივხვდები.

#47 admin

admin

    Администратор

  • ადმინისტრატორი
  • 3943 პოსტები:
  • Городთბილისი

Posted 20 April 2012 - 01:11 PM

ადაპტაციის დროს ყველაზე დიდი ყურადღება დლეს თეგებს უნდა მიაციოთ, შენს მაგალითში ძიების დროს გამოყენებულ თეგებს მაგალითად გრაფაში <form <input

#48 mecniera

mecniera

    სუპერ მომხმარებელი

  • მომხმარებლები
  • PipPipPip
  • 94 პოსტები:

Posted 20 April 2012 - 01:54 PM

admin
ბოლომდე დამიწერე ვერ მივხვდი :D

#49 gio555

gio555

    ადმინისტრატორი

  • ადმინისტრატორი
  • 1466 პოსტები:

Posted 20 April 2012 - 05:33 PM

მეტი მაგალითი როგორღა დავწერო. ერთი დიზაინის სრული ძებნის ფორმა დაგიწერე და რაღა დაგიწერო მეტი.რაც შეეხება სეარჩ.ტპლ ეგ არის ადვანსედ სეარჩის ფორმა.

#50 mecniera

mecniera

    სუპერ მომხმარებელი

  • მომხმარებლები
  • PipPipPip
  • 94 პოსტები:

Posted 20 April 2012 - 09:51 PM

gio555
<form>
<input type="text" name="search" id="search1" value="ძიება..." onfocus="if(this.value=='ძიება...')this.value=''"
onblur="if(this.value=='')this.value='ძიება...'" />
<input type="image" src="{THEME}/images/search-bottom.png" class="searchbox_submit" value="" />
</form>

ეს ფორმა მიწერია main.tpl_ში.
მაგრამ არანაირი შედეგი არ აქვს. CSS__ში მიწერია ამ ტეგების შესახებ, ფორმა და ყველაფერი, მაგრამ DLE_ძე რომ გადავაადაპტირე, რომ ვწერ სიტყვას, და ენთერს Vაძლევ, შედეგი არ აქვს. ანუ არ გადავყავარ გვერდზე სადაც ეწერება რომ არ მოიძებნა სიახლე.

#51 admin

admin

    Администратор

  • ადმინისტრატორი
  • 3943 პოსტები:
  • Городთბილისი

Posted 20 April 2012 - 10:40 PM

რა დაგიწერე კომენტარში მიაქციე იმას ყურადღება, მნიშვნელოვანია ის ფუნქციები რომელიც ჩემ დაწერილ თეგებშია გაწერილი შენ კოდში ეგენი არ არის და ამიტომაც არ ეძებს

#52 mecniera

mecniera

    სუპერ მომხმარებელი

  • მომხმარებლები
  • PipPipPip
  • 94 პოსტები:

Posted 20 April 2012 - 10:51 PM

admin

View Postadmin, on 20 April 2012 - 01:11 PM, said:

ადაპტაციის დროს ყველაზე დიდი ყურადღება დლეს თეგებს უნდა მიაციოთ, შენს მაგალითში ძიების დროს გამოყენებულ თეგებს მაგალითად გრაფაში <form <input

ვერ მივხვდი რას გულისხმოლბ.

თუ რამე აკლია ამ კოდს


<form>
<input type="text" name="search" id="search1" value="ძიება..." onfocus="if(this.value=='ძიება...')this.value=''" 
onblur="if(this.value=='')this.value='ძიება...'" />
<input type="image" src="{THEME}/images/search-bottom.png" class="searchbox_submit" value="" />
</form>

ჩაუწერე რა.

#53 mecniera

mecniera

    სუპერ მომხმარებელი

  • მომხმარებლები
  • PipPipPip
  • 94 პოსტები:

Posted 30 April 2012 - 05:39 PM

მოგესალმებით, მაქვს პატარა პრობლემა გამოკითხვასთან დაკავშირებით.
Posted Image

bottom პასუხი არ მუშაობს, ანუ რომ ვნიშნავ და პასუხს და შემდეგ ვაწვები bottom პასუხს, არ აძლევს ხმას.

ნუ რა თქმა უნდა კოდში მაქვს დასვებული შწცდომა ალბად და იქნებ მითხრათ, როგორ ავამუშავო ეგ bottom

vote.tpl_ში:

 <div id="shekitxva">{title}</div>
[votelist]<div id="savaraudo">{list}</div>[/votelist]
[votelist] <input type="button" class="pasuxi" value="პასუხი" /> [/votelist] 


#54 admin

admin

    Администратор

  • ადმინისტრატორი
  • 3943 პოსტები:
  • Городთბილისი

Posted 30 April 2012 - 06:12 PM

View Postmecniera, on 30 April 2012 - 05:39 PM, said:

მოგესალმებით, მაქვს პატარა პრობლემა გამოკითხვასთან დაკავშირებით.
Posted Image

bottom პასუხი არ მუშაობს, ანუ რომ ვნიშნავ და პასუხს და შემდეგ ვაწვები bottom პასუხს, არ აძლევს ხმას.

ნუ რა თქმა უნდა კოდში მაქვს დასვებული შწცდომა ალბად და იქნებ მითხრათ, როგორ ავამუშავო ეგ bottom

vote.tpl_ში:

 <div id="shekitxva">{title}</div>
[votelist]<div id="savaraudo">{list}</div>[/votelist]
[votelist] <input type="button" class="pasuxi" value="პასუხი" /> [/votelist] 



მეთოდი ხომ აგიხსენით უკვე მთავარია დლეში გაოყენებულ თეგებს მოარგო ის დიზაინი რასაც აადაპტირებ

#55 mecniera

mecniera

    სუპერ მომხმარებელი

  • მომხმარებლები
  • PipPipPip
  • 94 პოსტები:

Posted 30 April 2012 - 08:59 PM

admin

ვერ მოვარგე ამ bottom_ზე, რა Aრარ ვცადე მაგრამ უშედეგოდ.

#56 gio555

gio555

    ადმინისტრატორი

  • ადმინისტრატორი
  • 1466 პოსტები:

Posted 30 April 2012 - 11:28 PM

დამამატე სკაიპში და მე გაგისწორებ.მომწერე შენი სკაიპი.

#57 mecniera

mecniera

    სუპერ მომხმარებელი

  • მომხმარებლები
  • PipPipPip
  • 94 პოსტები:

Posted 06 May 2012 - 01:56 PM

admin
ჰოპს ტაბების გამოყენება აქვს .

ეგ ტაბები მე როგორ გავაკეთო?

#58 mecniera

mecniera

    სუპერ მომხმარებელი

  • მომხმარებლები
  • PipPipPip
  • 94 პოსტები:

Posted 06 May 2012 - 06:22 PM

gio555
დამიმატე სკაიპში n.m.mecniera

#59 gio555

gio555

    ადმინისტრატორი

  • ადმინისტრატორი
  • 1466 პოსტები:

Posted 06 May 2012 - 10:58 PM

ხვალ დაგიმატებ დღეს არ მცალია.

#60 mecniera

mecniera

    სუპერ მომხმარებელი

  • მომხმარებლები
  • PipPipPip
  • 94 პოსტები:

Posted 12 May 2012 - 09:23 PM

gio555
სკაიპსი დამიმატე რა.
n.m.mecniera


0 მომხმარებელი კითხულობს თემას

0 მომხმარებელი, 0 სტუმარი, 0 ანონიმური წევრი

rskrutka